Agencja Nieruchomości Bielsko Biała - oferta nieruchomości

Cena: 4 500 000 PLN
Powierzchnia: 1013 m2
Powierzchnia działki: 7111 m2
Instalacje: energia elektryczna 230 V, energia elektryczna 230/400 V, studnia, kanalizacja sanitarna, kanalizacja deszczowa, gaz z sieci, c.o. własne budynek, kominek, c.w. własna, klimatyzacja, Internet, alarm
Sposób użytkowania: usługowy, gastronomiczny, hotelowy

• OKAZJA !

OPIS SZCZEGÓŁOWY

OKAZJA - Posiadamy na sprzedaż UNIKATOWY Dom Restauracyjny Verdi + ośrodek wypoczynkowy Verdi Bungalowy

Obiekt zaprojektowany w nowoczesnym stylu jako obiekt gastronomiczno- hotelowo – konferencyjny i unikalnie położony nad Jeziorem Międzybrodzkim, z widokiem na Górę Żar, 15 minut od Bielska-Białej.
Obiekt jest nowy, oddany do użytku w 2014 roku, do końca 2018 r. z sukcesami prowadzony przez właścicieli.

Sprzedaż z powodu przeprowadzki właścicieli.

Obiekt sprzedawany jest bez żadnych zobowiązań, co nie ogranicza przyszłego właściciela w zamierzonym zakresie działań, polityce cenowej i planowanych przedsięwzięciach.

CENA NETTO :

I. DOM RESTAURACYJNY VERDI  - 4 500 000 zł, powierzchnia obiektu - 1013 m2, działka 7111 m2 ( na działce dodatkowo pozwolenie na budowę pawilonu hotelowego na 64 miejsca noclegowe)
- 4 pokoje ( 12 miejsc noclegowych)
- 3 sale ( na max. 130, 40 i 70 osób), dwie sale można połączyć
- kuchnia i zaplecze gospodarcze
- biuro
- magazyny
- 3 tarasy
- 50 miejsc parkingowych
Link: www.verdi.pl

II. OŚRODEK VERDI BUNGALOWY - 1 400 000 zł ( powierzchnia użytkowa około 400 m2, działka o powierzchni 5500 m2)
  -   9 domków 2-osobowych
  -   5 domków 4-osobowych
  -   2 domki 6-osobowe
Link: www.bungalowy.verdi.pl

Obiekt Restauracyjny Verdi  sąsiaduje bezpośrednio z Ośrodkiem Verdi Bungalowy. Inwestycja VERDI to unikalnie zagospodarowany teren o łącznej powierzchni 1,26 ha, z przepięknie urządzoną architekturą krajobrazu, z malowniczym widokiem nad samym jeziorem.

Okazja - cena całkowita obiektu i ośrodka (I i II) - 5 900 000 zł
Uwaga! Operat szacunkowy na 6 900 000 zł

Szczegółowy opis:

I. DOM RESTAURACYJNY VERDI to ogrodzony i monitorowany obiekt gastronomiczno- hotelowo- konferencyjny, składający się z 3 niezależnych, klimatyzowanych sal z własnym nagłośnieniem:

- Traviata ( sala na 130 miejsc z widokiem na jezioro Międzybrodzkie i Górę Żar)

- Aida ( sala na 40 miejsc mogąca być rozszerzeniem Sali Traviata lub samodzielną salą przyjęć)

- Rigoletto ( sala na 70 miejsc, z profesjonalnym barem, kącikiem zabaw dla dzieci i unikatowym kominkiem oraz bezpośrednim wyjściem na taras nad jeziorem)

- 4 pokoi hotelowych w tym jednego Apartamentu, dysponującymi 12 miejscami ( 1 pokój 2 osobowy, 2 pokoje 3-osobowe i jeden pokój 4-osobowy),
oraz:
- całkowicie wyposażone zaplecze gastronomiczne z windą ( kuchnia, chłodnie, zaplecze magazynowe i gospodarcze z wymogami HACCP, pomieszczenia
 socjalne, pralnia, łazienka, i szatnia dla personelu, schowki, sprzęt gastronomiczny)
- biuro
- sala spotkań z kontrahentami
- toalety dla gości
- dwie szatnie dla gości
- klatka z nowoczesnymi balustradami ( stal i szkło)
- pralnia
- pomieszczenia magazynowe
- 50 miejsc parkingowych
- działka o powierzchni 7111m2 z projektem i pozwoleniem na budowę pawilonu hotelowego na 64 miejsca noclegowe
- brama wjazdowa na pilota

DOM  RESTAURACYJNY VERDI to również piękny i kaskadowy taras, i dopracowana do każdego szczegółu ciekawa architektura najbliższego krajobrazu, stanowiąca niezapomniane tło zdjęć okolicznościowych. Nad samym jeziorem znajduje się dodatkowo drewniany taras, będący idealną przestrzenią na organizację przyjęć w formie pikników lub grilla.

Obiekt był wielokrotnie doceniany przez osoby indywidualne, instytucje i firmy, bazujący głównie na rekomendacjach i poleceniach zawodowych klientów.
Obiekt dostosowany jest do przyjmowania osób niepełnosprawnych.

Na terenie nieruchomości można organizować śluby cywilne i w plenerze, i w budynku. Obiekt nadaje się doskonale również do prowadzenia konferencji.

Obiekt sprzedawany jest z całkowitym, wysokiej klasy wyposażeniem kuchennym, włoską i brytyjską zastawą, meblami z drewna, wysokiej klasy sygnowaną pościelą, ręcznikami, obrusami, pokrowcami na krzesła, leżakami, spersonifikowanymi mundurkami kelnerskimi, dekoracjami.
Inwestycja nie wymaga żadnych nakładów.

Cena netto: 4 500 000 zł

II. OŚRODEK WYPOCZYNKOWY VERDI BUMGALOWY nad Jeziorem Międzybrodzkim, dysponujący 50 miejscami noclegowymi.
    Powierzchnia użytkowa około 400 m2, działka o powierzchni 5500 m2.
-  9 domków 2-osobowych
-  5 domków 4-osobowych
-  2 domki 6-osobowe
Ośrodek jest ogrodzony i stanowi świetną bazę noclegową w Beskidach oraz może stanowić bazę noclegową dla gości Domu Restauracyjnego Verdi.
Posiada 12 miejsc parkingowych.

Cena netto: 1 400 000 zł

Kupujący nie płaci prowizji. Wynagrodzenie Agencji pokrywa Właściciel nieruchomości.

Okazyjna cena - Oferta dla szukających intratnej, niepowtarzalnej inwestycji w górach nad jeziorem lub osoby z branży, które chcą poszerzyć swoją obecną ofertę o kolejny obiekt.

Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 1 Kodeksu Cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.

www.verdi.pl

www.bungalowy.verdi.pl

Link do filmu reklamowego:  https://youtu.be/wLeVf2Qecm0

Pośrednik odpowiedzialny zawodowo za wykonanie umowy pośrednictwa: Mariola Polak - Opyrchał (licencja nr: 2922)